H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά Του διατάγματος για τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τράμπ πραγματοποίησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία το απόγευμα της Τετάρτης.

Με αφορμή το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς επίσης και την προσπάθειά του να φτιάξει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σήμερα σε διαμαρτυρία.

H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είναι διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ διαδήλωση νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ