Μαμά έγινε η Μπιγιόνσε - iefimerida.gr

Μαμά έγινε η Μπιγιόνσε

γονείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γονείς έγιναν η Μπιγιόνσε και ο σύζυγός της Τζέι-Ζι, καθώς χτες το βράδυ η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική την κόρη τους, η οποία θα ονομαστεί Μπλου Άιβι Κάρτερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου E! Entetainment.

Η είδηση δεν έχει πειβεβαιωθεί ακόμα από εκπρόσωπο των δύο καλλιτεχνών, ωστόσο το ευτυχές γεγονός επιβεβαίωσαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter πολλοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ αυτών και η Ριάνα, η οποία έγραψε: «Καλωσήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Κάρτερ! Με αγάπη, θεία Ριάνα».

Παράλληλα, η εφημερίδα New York Daily News αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι στο Lenox Hill Hospital της Νέας Υόρκης, όπου η 30χρονη σταρ φέρεται να εισήχθη χρησιμοποιώντας το όνομα Ίνγκριντ Τζάκσον, αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, με τους εργαζόμενους να υποχρεούνται να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ οι κάμερες ασφαλείας σταμάτησαν να καταγράφουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ