Ενας μπαρίστα αποκαλύπτει τα 7 μυστικά για τα φτιάξεις τον τέλειο καφέ

Φραπέ, φρέντο εσπρέσο, φρέντο καπουτσίνο, γαλλικός, ελληνικός.

Με ή χωρίς ζάχαρη. Πασπαλισμένος με σοκολάτα ή κανέλα. Τα είδη και οι εκδοχές του καφέ είναι αμέτρητα.

Αλλοι τον προτιμούν καυτό κι άλλοι παγωμένο ανάλογα με την εποχή ή και όλο το χρόνο.

Σε κάποιους προκαλεί χαρά, ενώ άλλοι τον έχουν συνδέσει με τους φίλους τους, με τις Κυριακές στον καναπέ του σπιτιού τους, με τη χαλάρωση, με συζητήσεις σοβαρές αλλά και κους κους,με τις εξόδους, με την έμπνευση, με το διάλειμμα στη δουλειά, με την ενέργεια έπειτα από το πρωινό ξύπνημα.

Να φταίει η γεύση του ή το άρωμα του;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφέ μπαρίστα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ