Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε παλιό οξειδωμένο βλήμα 5,5 μέτρων - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε παλιό οξειδωμένο βλήμα 5,5 μέτρων

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλιό οξειδωμένο βλήμα σε βάθος 5,5 μέτρων εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μοναστηρίου 90 στα δυτικά της πόλης.

Στο σημείο άμεσα σπεύδει κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εξουδετέρωσης και απομάκρυνσής του.

Το βλήμα εντοπίστηκε το πρωί κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στην περιοχή Διαλογή Κορδελιού, δυτικά της Θεσσαλονίκης, και αρχικά χρειάστηκε να γίνει άντληση όλων των καυσίμων του πρατηρίου, διαδικασία η οποία κράτησε αρκετές ώρες.

Πριν ξεκινήσει η επιχείρηση του Στρατού, πρέπει να εκκενωθεί προληπτικά η περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων από το σημείο εντοπισμού του βλήματος. Για τον λόγο αυτό, από νωρίς η Αστυνομία σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία καλούσε τους κατοίκους και καταστηματάρχες να απομακρυνθούν από την περιοχή μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βλήμα Θεσσαλονίκη εξουδετέρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ