Μητέρα κλώτσησε την κόρη της για να μην τη συνθλίψει η πόρτα του ασανσέρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα κλώτσησε την κόρη της για να μην τη συνθλίψει η πόρτα του ασανσέρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο παρά πέντε έσωσε μία μητέρα την 3χρονη κορούλα της, όταν εκείνη ξέφυγε από κοντά της, κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ, όπου παραλίγο και να παγιδευτεί, καθώς η πόρτα έκλεινε.

Όπως φαίνεται από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, το κοριτσάκι σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα του ασανσέρ, ενώ εκείνη έκλεινε, μη μπορώντας να αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Ωστόσο, η μητέρα κατάφερε με μία κλωτσιά να απομακρύνει το παιδί από την πόρτα και παρ΄όλο που το «πέταξε» στο έδαφος, του έσωσε με μία κίνηση την ζωή.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου είναι από το συγκρότημα Sunny Point στο Batu Uban, στη Μαλαισία.

«Ο ανελκυστήρας δεν είχε αισθητήρες. Υπάρχει μόνο ένα κουμπί στο εσωτερικό για να κρατήσει τις πόρτες ανοιχτές», τόνισε ο φρουρός του συγκροτήματος κατοικιών Mo Adib.

«Το κοριτσάκι ήταν πολύ τυχερό. Ήταν πολύ κοντά στο να παγιδευτεί στις πόρτες. Η μητέρα του ήταν γρήγορη και με μια κλωτσιά απομάκρυνε την κορούλα της από τον κίνδυνο», ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασανσέρ κόρη κλωτσιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ