Η επόμενη Mercedes A-Class θα θυμίζει γλυπτό: Aesthetics A - iefimerida.gr

Η επόμενη Mercedes A-Class θα θυμίζει γλυπτό: Aesthetics A

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γλυπτό Aesthetics A παραπέμπει στην επόμενη A-Class και στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes.

H Α-Class εξελίσσεται σε ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Mercedes. Όχι μόνo από τη σκοπία του όγκου των πωλήσεων, αλλά και από την επιρροή της στην εικόνα της μάρκας.

Η τρέχουσα γενιά της συνέβαλε τα μέγιστα, με το πιο νεανικό αλλά και χαρακτηριστικό της στυλ που προσδιορίζεται από ακμές και γωνίες και από ένα έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος, στη μεταστροφή της μάρκας από μια παραδοσιακή σε μια μοντέρνα μάρκα πολυτελείας.

Η επόμενη Mercedes A-Class θα θυμίζει γλυπτό: Aesthetics A | iefimerida.gr 0

Η επόμενη γενιά θα είναι αυτή που θα λανσάρει πρώτη τη νέα λογική της εικόνας των Mercedes, η οποία θα ακολουθεί την παράδοση της εταιρείας, δεν θα έχει αυτό το έντονο ανάγλυφο που προαναφέραμε αλλά καθαρές επιφάνειες, που θα εκμεταλλεύονται το φως για να δημιουργούν σκιές. Οι οποίες θα συμβάλλουν στην τελική εμφάνιση, μαζί με κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρεις που θα ξεχωρίζουν.

Η επόμενη Mercedes A-Class θα θυμίζει γλυπτό: Aesthetics A | iefimerida.gr 1

Μια πρώτη ματιά σε αυτό το νέο design των Mercedes είναι το γλυπτό ουσιαστικά Aesthetics A, που προβάλλει την έκδοση σεντάν της επόμενης A-Class, που κατά κύριο λόγο προορίζεται για την ιδιαίτερα σημαντική κινέζικη αγορά.

Ήδη από το γλυπτό διακρίνονται οι καθαρές γραμμές που προαναφέραμε, ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η παρουσία της νέας μάσκας Panamera.

Η νέα σχεδιαστική λογική δεν αφορά μόνο τα επιβατικά μοντέλα της Mercedes αλλά και τα επαγγελματικά της – η γερμανική εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής φορτηγών παγκοσμίως- καθώς και την εμφάνιση των show room της ανά τον κόσμο και τα περίπτερά της στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων.

Η επόμενη Mercedes A-Class θα θυμίζει γλυπτό: Aesthetics A | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes A-Class γλυπτό Aesthetics A
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ