Κύπελλο Ελλάδας: Τσεκάρουν εισιτήριο για τους «8»

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα κριθούν και τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά έχει ήδη διεξαχθεί, ντέρμπι δεν έχει προκύψει ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» ώστε να οριστικοποιηθεί ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στις 15:00 (Cosmote Sport 3), ο Κισσαμικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει παρακαταθήκη το 3-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα πρόκρισης στην προημιτελική φάση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, δίνοντας παράλληλα ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές.

Στις 17:15 (Cosmote Sport 2), ο Ατρόμητος καλείται να υπερασπιστεί στο Περιστέρι το 2-2 με το οποίο είχε φύγει από τη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Κορακάκη δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τους Λαμιώτες να ευελπιστούν ότι μπορούν να πετύχουν την έκπληξη.

Επίσης στις 17:15 (Cosmote Sport 1), στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πλατανιά στον επαναληπτικό του εις βάρος του 1-0 στα Χανιά ενώ στις 19:30 (Cosmote Sport 3) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό θέλοντας μετά το 1-0 να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ