Στα Ιμια πήγε ο Πάνος Καμμένος -Ρίψη στεφάνου για τους πεσόντες του 1996 [εικόνες & βίντεο]

Με ελικόπτερο πάνω από τα Ιμια πέταξε ο Πάνος Καμμένος και έκανε ρίψη στεφάνου στο σημείο στο οποίο τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 κατέπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ενώ μαζί του ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου προκειμένου να τιμήσουν τους πεσόντες Χριστόδουλο Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψό και Παναγιώτη Βλαχάκο.

Ο ΥΕΘΑ @PanosKammenos τιμά τους Ήρωες του ΠΝ Βλαχάκο-Καραθανάση-Γιαλοψό στα Ίμια.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ! pic.twitter.com/VygNLoXPrl

Ο Κ. Καμμένος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter πέταξε πάνω από τις βραχονησίδες λίγο πριν τις 8:20 το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Καμμένος από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφιερώνει στεφάνι στην μνήμη των ηρώων στα Ίμια κάθε χρόνο.

Ρίψη στεφάνου από τον ΥΕΘΑ @PanosKammenos στον τόπο θυσίας των Ηρώων του ΠΝ Βλαχάκου-Καραθανάση-Γιαλοψού στα Ίμια. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! pic.twitter.com/S4Mn1MRVc9

Ρίψη στεφάνου από τον ΥΕΘΑ @panoskammenos στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Ελλήνων αξιωματικών του ΠΝ στα Ίμια pic.twitter.com/ICmX28Hqid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Ίμια στεφάνι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ