Το αντίο του Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό - «Είμαι ένας από εσάς» - iefimerida.gr

Το αντίο του Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό - «Είμαι ένας από εσάς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία δαπάνησε σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Σέρβο να τονίζει σε δήλωσή του, την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους.

Λίγο μετά την οριστική συμφωνία Ολυμπιακού και Κρίσταλ Πάλας και την επίσημη παρουσίαση του Σέρβου από τους Λονδρέζους, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την πώληση του παίκτη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλική Κρίσταλ Πάλας», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού και στη συνέχεια υπήρχε δήλωση του Μιλιβόγεβιτς.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό. Στον Πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ. Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στον Πειραιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαι ένας από εσάς!''», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ