O άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν έγραψε βιβλίο -Τι αποκαλύπτει [εικόνες] - iefimerida.gr

O άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν έγραψε βιβλίο -Τι αποκαλύπτει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε επιχείρηση των αμερικάνικων ειδικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν το 2011, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος τον σκότωσε και πώς.

Ο Ρόμπερτ Ο’ Νιλ, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και αφαίρεσε τη ζωή του αρχηγού της Αλ Κάιντα και υπεύθυνου για το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, έγραψε το βιβλίο «The Operator», μέσα από το οποίο περιγράφει το το κυνηγητό στο Πακιστάν, τον εντοπισμό του Αφγανιστάν και άλλες 400 μυστικές και μη αποστολές στις οποίες συμμετείχε.

O άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν έγραψε βιβλίο -Τι αποκαλύπτει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 41χρονος -σήμερα- Ο’ Νιλ απολαμβάνει τα οφέλη της αναγνωρισιμότητας που του προσέδωσε η επίτευξη της αποστολής στο Αφγανιστάν το 2011, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ. Φωτογραφήθηκε μάλιστα μαζί του κατά την προεκλογική περίοδο.

O άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν έγραψε βιβλίο -Τι αποκαλύπτει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το βιβλίο θα βγει στην κυκλοφορία στις 25 Απριλίου και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ