Η Λιλ απαντά στο σεξιστικό πανό οπαδών της Λιόν: Αντί για την κουζίνα, στέλνει τις γυναίκες στο γήπεδο - iefimerida.gr

Η Λιλ απαντά στο σεξιστικό πανό οπαδών της Λιόν: Αντί για την κουζίνα, στέλνει τις γυναίκες στο γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι οπαδοί της Λιόν διεμήνυσαν στις γυναίκες ότι η θέση τους είναι στην κουζίνα. Η Λιλ όμως βρήκε την καλύτερη απάντηση στο σεξιστικό πανό.

Στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο, οπαδοί της Λιόν σήκωσαν ένα πανό που στη μία πλευρά είχε μία ανδρική φιγούρα και ένα βέλος προς το γήπεδο. Στην άλλη πλευρά υπήρχε μία γυναικεία φιγούρα και ένα βέλος προς την κουζίνα.

Μετά από αυτό, η Λιλ προσκάλεσε τις γυναίκες φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα της ομάδας, με δωρεάν είσοδο. «Κυρίες, με εμάς είστε ευπρόσδεκτες», ήταν το μήνυμα της ομάδας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι και η Λιόν- της οποίας η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα έχει αναδειχθεί 14 φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας- δεν είδε με καθόλου καλό μάτι το σεξιστικό πανό και υποσχέθηκε να τιμωρήσει τον οπαδό της που είχε αυτή την ιδέα.

Φωτογραφία: Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιόν Λιλ σεξιστικό πανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ