Βρετανία: Εκατοντάδες στοιχηματίζουν ότι ο Τραμπ δεν θα βγάλει τη χρονιά ως πρόεδρος

Ακόμη δεν έχει κλείσει δύο εβδομάδες στο Οβάλ Γραφείο και ήδη εκατοντάδες Βρετανοί στοιχηματίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μείνει εκεί έως το τέλος του χρόνου.

Με τον Αμερικανό πρόεδρο να δέχεται σφοδρές επικρίσεις για τις έως τώρα αποφάσεις του, κυρίως για το διάταγμά του για τους μετανάστες, το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes δίνει πιθανότητες 4 προς 1 στο σενάριο να αντικατασταθεί στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ εντός του 2017.

«Είναι απίστευτο το πόσοι πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν 4/1 ότι θα αντικατασταθεί φέτος, ακόμα και κατά 11 προς 10 ότι θα αποπεμφθεί ή ότι θα παραιτηθεί κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας» δήλωσε ο Μάθιου Σάντικ, επικεφαλής των πολιτικών στοιχημάτων στο Ladbrokes.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήδη εκατοντάδες πελάτες έχουν στοιχηματίσει, με την αξία κάθε στοιχήματος να ανέρχεται σε 29 ευρώ (25 λίρες).

Επιπλέον, η Ladbrokes δίνει 4 προς 1 πιθανότητες να εκτίσει δύο θητείες ο Τραμπ, όπως επίσης 5 προς 2 ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του Τραμπ στην Βρετανία θα ακυρωθεί.

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι πράκτορες στοιχημάτων στη Βρετανία έχασαν πάρα πολλά χρήματα όταν εξελέγη ο Τραμπ, επομένως ορισμένοι θα πάρουμε πίσω μέρος των χρημάτων μας (βάζοντας) κάποια από αυτά τα στοιχήματα» τόνισε ο Σάντικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ στοιχήματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ