Το σχόλιο της Ελληνίδας ερευνήτριας στη NASA για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία - iefimerida.gr

Το σχόλιο της Ελληνίδας ερευνήτριας στη NASA για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ θετικό βήμα χαρακτήρισε η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, την πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης να ιδρύσει με την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ελληνίδα της NASA υποστηρίζει ότι έγινε κάτι που «έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας».

Η Ελένη Αντωνιάδου σχολίασε επίσης τα αστεία σχόλια που έκαναν οι χρήστες στα social media προτρέποντάς τους να «κράζουν λιγότερο» και να «διαβάζουν περισσότερο». «Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων», γράφει χαρακτηριστικά η ίδια, προσθέτοντας τα hashtags #ΚράζουμεΛιγότερο και #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ