Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάρον Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάρον Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον Λευκό Οίκο, ο γιός του Μπάρον έμεινε στη Νέα Υόρκη με την μητέρα του Μελάνια για να τελειώσει τη σχολική χρονιά.


Την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, ο γιός του 45ου προέδρου των ΗΠΑ έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας κόκκινα μπάσκετ και σακίδιο στην πλάτη. Ηταν η ώρα που έφευγε για το σχολείο, με το χαμόγελο στα χείλη.
Είναι η πρώτη εμφάνιση του αγοριού μετά την παρουσία του στην ορκωμοσία του πατέρα του στην Ουάσινγκτον.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάρον Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάρον Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ως τον ερχόμενο Ιούνιο, ο Μπάρον Τραμπ θα μείνει με τη μητέρα του Μελάνια, στο τελευταίο πάτωμα του Πύργου Τραμπ, που βρίσκεται κοντά στο σχολείο του, το Columbia Grammar Preparatory School, στο Upper West Side. Στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Ουάσινγκτον με τον Ντόναλντ Τραμπ και θα μπει σε κάποιο νέο σχολείο τον Σεπτέμβριο.
Οι γονείς δεν θέλησαν να αποσταθεροποιήσουν τον γιό τους, ο οποίος είναι ήδη στόχος πολλών ειρωνικών σχολίων.
Η ρουτίνα στη Νέα Υόρκη ξανάρχισε προόσφατα για μητέρα και γιό: κάθε πρωί η Μελάνια πηγαίνει το παιδί της στο σχολείο με τη συνοδεία σωματοφυλάκων και μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σάιτ TMZ, αρκετοί δρόμοι στη Νέα Υόρκη κλείνουν για να περάσει η συνοδεία, για λίγη ώρα, ώστε να μην κλείνει η κυκλοφορία. Και για να εξασφαλίσουν την ηρεμία του γιού του Ντόναλντ Τραμπ και της γυναίκας του, ο δρόμος προς το σχολείο αλλάζει συχνά και η συνοδεία περνάει από άλλα σημεία.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπάρον Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρόν Τραμπ σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ