Ο ορισμός του αρχηγού - «Εύχομαι να μην ξαναπαίξω αν η ομάδα κερδίζει» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ορισμός του αρχηγού - «Εύχομαι να μην ξαναπαίξω αν η ομάδα κερδίζει» [βίντεο]

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και το BT Sports ετοίμασε μια ξεχωριστή συνέντευξη, με τον Στίβεν Τζέραρντ στο ρόλο του δημοσιογράφου και τον Τζον Τέρι σε αυτή του συνεντευξιαζόμενου.

Η ατάκα που έγινε πρώτο θέμα στην Αγγλία από το στόμα του Τζον Τέρι, σίγουρα ξάφνιασε τους πάντες.

Εχοντας χάσει τη θέση του στη βασική 11άδα αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν αλλάζει τις επιλογές του στην άμυνα, ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια όταν ο Τζέραρντ τον ρώτησε για πόσο καιρό θα αντέχει ακόμα να μην παίζει.

«Ειλικρινά ελπίζω να μην παίξω ξανά αυτή τη σεζόν γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κερδίζει. Το εννοώ αυτό. Οταν έχεις έναν προπονητή σαν τον Κόντε, ο οποίος έχει σταθεί με ειλικρίνεια απέναντί σου και σου λέει "Ακου, δεν θα ξαναμπεις γιατί τα παιδιά παίζουν υπέροχα. Η ομάδα πετάει". Τότε δεν έχεις κανένα παράπονο. Συνεχίζεις να δουλεύεις σωστά απλά επειδή αγαπάς το σύλλογο», τόνισε ο Τέρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Τέρι Στίβεν Τζέραρντ Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ