Ποτάμι: Να σώσουμε τα έντυπα, όχι τους εκδότες - iefimerida.gr

Ποτάμι: Να σώσουμε τα έντυπα, όχι τους εκδότες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διατεθειμένο να συζητήσει με την κυβέρνηση λύση για την συνέχιση της κυκλοφορίας του Βήματος και των ΝΕΩΝ δηλώνει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Μάλιστα, καλεί την κυβέρνηση «να κάνει την δική της πρόταση, όπως δεσμεύτηκε στην Βουλή ο κ. Τσίπρας. Το λουκέτο και ο ξαφνικός θάνατος, μόνο νέες ζημίες θα συσσωρεύσουν στις τράπεζες και τελικά στο δημόσιο».

Πιο συγκεκριμένα, το Ποτάμι σημειώνει: «Το είπαμε στην Βουλή, το λέμε και σήμερα και δε θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε. Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και όχι βέβαια τους εκδότες που ευθύνονται γι’ αυτήν την κατρακύλα. Το Βήμα, Τα Νέα, ο Βήμα FM δεν πρέπει να σιγήσουν. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ μπορούν να τα κρατήσουν ζωντανά, όπως απέδειξαν μέχρι σήμερα. Παρότι είναι για μήνες απλήρωτοι, καταφέρνουν, κόντρα σε όλους αυτούς που τους ενοχλούν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, να είναι παρόντες στο καθημερινό τους ραντεβού με τους πολίτες. Πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι να βρεθεί σοβαρός επενδυτής. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να κάνει την δική της πρόταση, όπως δεσμεύτηκε στην Βουλή ο κ. Τσίπρας. Το λουκέτο και ο ξαφνικός θάνατος μόνο νέες ζημίες θα συσσωρεύσουν στις τράπεζες και τελικά στο δημόσιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι έντυπα ΣΥΡΙΖΑ Τα Νέα Το Βήμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ