Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTIONTEAM /Βερβεριδης Βασίλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιοδεία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και βουλευτές.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό, ξεναγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της.

Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στη συνέχεια μετέβη στην πόλη του Λαγκαδά όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δημαρχείο, ενώ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε πολίτες και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους.

Στο δημαρχείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα του δήμου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Λαγκαδά, γιατί, όπως είπε, τον έχει επισκεφθεί με πολλές ιδιότητες. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΝΔ και ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα, θεώρησε γούρικη την επίσκεψη που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επειδή εκλέχθηκε και παρατήρησε πως την επόμενη φορά θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Καραγιάννης του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ήπιε καφέ στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά παρέα με τον δήμαρχο, βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Καρέ καρέ η περιοδεία Μητσοτάκη στο Λαγκαδά [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: Motionteam /Βερβερίδης Βασίλης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Λαγκαδάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ