Κρούση για Μιλιβόγεβιτς από τη Χαλ – Κρίνεται σήμερα η μεταγραφή - iefimerida.gr

Κρούση για Μιλιβόγεβιτς από τη Χαλ – Κρίνεται σήμερα η μεταγραφή

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σκόραρε κατά της Βέροιας στη νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας με σκορ 2-1 και δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Σέρβος μέσος παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μάρκο Σίλβα είναι ξεκάθαρο πως θέλει να τον πάρει στην Χαλ, μετά την πώληση του Λίβερμορ αλλά και του Σνοντγκρας.

Μόνο από αυτές τις δύο μεταγραφές, οι «τίγρεις» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 20 εκατομμύρια λίρες, με τον Πορτογάλο να θέλει να δαπανήσει σχεδον τα 12 εξ' αυτών για να αποκτήσει τον Μιλιβόγεβιτς.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μια κίνηση της τελευταίας στιγμής από την Κρίσταλ Πάλας. Ο Σαμ Αλαρντάις δεν έχει βρει ακόμη τον αμυντικό μέσο που ψάχνει, με τους Λονδρέζους να έχουν έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό έναντι 13,5 εκατομμυρίων λιρών, συν κάποια μπόνους ανάλογα με τον αριθμό εμφανίσεων του Σέρβου.

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει εξέλιξη, με τον Μιλιβόγεβιτς να πετά για την Αγγλία προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ