Σε ρόλο πυροσβέστη ο Λυμπερόπουλος – Τι ζήτησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Σε ρόλο πυροσβέστη ο Λυμπερόπουλος – Τι ζήτησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού δεν κρύφτηκε και μετά το τέλος του αγώνα συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολλούς από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια.

Περίπου 40 φίλοι του Παναθηναϊκού μίλησαν με τον Λυμπερόπουλο σε ήρεμο κλίμα αφού ο πρώην άσος της ομάδας είναι αποδεκτός από τον κόσμο. «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να κάνετε υπομονή. Το εύκολο είναι να διαλυθούμε και να μην γίνει τίποτα. Θέλετε να αποδοκιμάσετε, λογικό είναι, σας καταλαβαίνω. Αλλά το να πάμε ο ένας απέναντι στον άλλο θα είναι ό,τι καλύτερο για τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο «Λύμπε» με τον κόσμο να μιλάει για έλλειψη πάθους και ποιότητας από πλευράς παικτών.

Ο Λυμπερόπουλος τους τόνισε πως είναι αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει ξανά με τους φιλάθλους να του απαντούν πως θέλουν να τους λέει την αλήθεια αφού όλοι έχουν κουραστεί από την κοροϊδία των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ