Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-1) από τη Βέροια - iefimerida.gr

Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-1) από τη Βέροια

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επέλαση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στη Βέροια, καθώς πέρασε νικηφόρα με 2-1 επί της «βασίλισσας του βορρά», στο ματς που έκλεισε την «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του, που όλοι εκτός του ΠΑΟΚ, έφεραν ισοπαλίες.

Οι Φορτούνης στο 11' και Μιλιβόγεβιτς στο 35' τα γκολ των «ερυθρολεύκων», ο Σαρπόνγκ στο 24' ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Στα άλλα παιχνίδια της Super League:

Ατρόμητος Αθηνών- ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λε Ταλεκ στο 60΄ αλλά στις καθυστερήσεις (90+4΄) ο Κόντε έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους Ηπειρώτες.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Ούτε το αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου μία ώρα αγώνα δεν στάθηκε ικανό να διακόψει την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ, που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Super League. Ο Μυστακίδης στο 62΄ σημείωσε το μοναδικό γκολ για τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 32΄ λόγω αποβολής του Αθανασιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πλατανιάς - Α.Ο. Κασσιόπη

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν από το ημίχρονο (39΄ Τουράμ) ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην Κρήτη και «έπιασε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 7η θέση μετά από 18 αγωνιστικές στη Super League. Τα γκολ της ανατροπής πέτυχαν οι Βάντερσον (48΄) και Μανούσος (84΄-πέναλτι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Superleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ