Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Πούμας - iefimerida.gr

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Πούμας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραδοσιακή ημέρα για ποδόσφαιρο και για... στοίχημα η Κυριακή και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια! Πάμε να τα δούμε ένα – ένα αναλυτιικά!

«Μιλάει» η έδρα

Ξεκίνημα από το Μεξικό και το ματς Πούμας - Νεκάξα, από όπου προκύπτει ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας. Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η Πούμας το περασμένο Σάββατο, με τον Χεσούς Γκαγιάρδο να σημειώνει το μοναδικό γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Λεόν. Αυτή η δραματική νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη για την Πούμας, που κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι και πλέον είναι μια από τις πέντε ομάδες που παραμένουν στην πρώτη θέση, έχοντας έξι βαθμούς μετά και από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες με σκορ 1-0, η Νεκάξα, από την πλευρά της, κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν, μετά και την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Πατσούκα, το Σάββατο. Μοναδική απώλεια για το σημερινό παιχνίδι είναι ο τραυματίας Έντσον Πουχ (ΜΕ 22/9), που υπέστη τενοντίτιδα και αναμένεται να επιστρέψει σε δυο εβδομάδες.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Πούμας, η οποία, επιπλέον, μέσα στην έδρα της είναι αποτελεσματική, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα στα 12 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί σε επίπεδο πρωταθλήματος. Θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 2.05.

Μπορεί η Χαλ

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Φούλαμ – Χαλ. Παιχνίδι-πρόκληση το σημερινό για τη Φούλαμ, που αντιμετωπίζει μία εκπρόσωπο της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αποκλείσει την Κάρντιφ (νίκη με 1-2) στον 3ο γύρο του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. Με… άδεια χέρια έφυγαν οι Λονδρέζοι από το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ, όμως έχουν ηττηθεί μόνο στα δύο από τα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (4-3-2). Η Χαλ, από την πλευρά της, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αξιόμαχη στο μεσοβδόμαδο επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην ανώτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κρατάει τη νίκη (2-1), παρά τον αποκλεισμό (είχε χάσει 2-0 στο πρώτο ματς). Τρεις νίκες (όλες εντός έδρας) και ισάριθμες ήττες (όλες εκτός έδρας) μετρούν οι «τίγρεις» με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο (για όλες τις διοργανώσεις), παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση στο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Προγνωστικό: Σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρεται η Χαλ, η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω από τη Φούλαμ, ενώ όπως προαναφέρθηκε, έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της. Σαφώς και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, θα πάμε με το Χ2 στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.98.

Διπλό η Σεβίλλη

Περνάμε στην Ισπανία και το παιχνίδι Εσπανιόλ – Σεβίλλη. Να «χτίσει» πάνω στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Γρανάδας θα προσπαθήσει σήμερα η Εσπανιόλ, αν και ο αντίπαλος μόνο ως βατός δε λογίζεται. Το τρίποντο απέναντι στους Ανδαλουσιάνους έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ηττών και μίας ισοπαλίας σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τους Καταλανούς, όμως, να έχουν σκοράρει σε όλα αυτά τα ματς. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, έρχεται με στόχο το διπλό, το οποίο θα τη φέρει -έστω και για λίγες ώρες- στην κορυφή της βαθμολογίας (σ.σ. η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σοσιεδάδ αργότερα). Πήραν αυτό που ήθελαν οι Σεβιγιάνοι μέσα στο «Σαντάρ», διευρύνοντας τις θετικές εκτός έδρας επιδόσεις τους και δείχνοντας ότι η… κατάρα των εκτός έχει μπει οριστικά στο… χρονοντούλαπο. Μόνο νίκες μετρά το σύνολο του Χόρχε Σαμπάολι στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε όλα αυτά τα ματς. Ταυτόχρονα, έχει φύγει με το διπλό από τις 4/5 τελευταίες εξόδους της για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Προγνωστικό: Η Σεβίλλη είναι εξαιρετική φέτος και αποτελεί ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου στην Ισπανία. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα τη στηρίξουμε σήμερα! Στο 2.20 το διπλό.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site, προβλέψτε σωστά και κερδίστε 50€!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ betarades εκτιμήσεις προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ