Σαλαγιάννης: Με φέουδα και οικογενειοκρατία λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Σαλαγιάννης: Με φέουδα και οικογενειοκρατία λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ

Σαλαγιάννης: Με φέουδα και οικογενειοκρατία λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την επιστολή-απάντηση προς το iefimerida.gr, του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο άρθρο του Χρήστου Ράπτη «ΓΑΠ: Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού "ηγέτη"»ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης έκανε λόγο για φέουδα και λογική οικογενειοκρατίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM 99,5 δήλωσε ενοχλημένος με την παρέμβαση του Νίκου Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά «με ενόχλησε πάρα πολύ» και επισήμανε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα τις τελευταίες δεκαετίες λειτουργούν ως φέουδα ή κληρονομιά του εκάστοτε αρχηγού» συμπληρώνοντας ότι « η λογική της οικογενειοκρατίας λειτουργεί στο ΠΑΣΟΚ»

ΠΑΣΟΚΌσον αφορά τις διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σαλαγιάννης τόνισε ότι υπήρξε καθυστέρηση και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα - ακόμη και διάσπαση του - στο επικείμενο Εθνικό Συμβούλιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί.

Για την διακυβέρνηση Παπανδρέου τόνισε ότι από το άλλαξε τα όλα, φτάσαμε στο διέλυσέ τα όλα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ