Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η απόφαση για τους «8» έβλαψε ανεπανόρθωτα τις σχέσεις των δύο χωρών - iefimerida.gr

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η απόφαση για τους «8» έβλαψε ανεπανόρθωτα τις σχέσεις των δύο χωρών

Φωτογραφία: AP Photo/Burhan Ozbilici
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεπανόρθωτα βλάπτει τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, η απόφαση για τη μη έκδοση των 8 αξιωματικών, που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης.

«Η απόρριψη της Ελλάδας στο αίτημα για επιστροφή των 8 πραξικοπηματιών στην Τουρκία είναι άδικη και αποτελεί μία πολιτική απόφαση», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Μπεκίρ Μποζντάγ και πρόσθεσε:

«H Ελλάδα με αυτή την απόφαση βλάπτει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας που θα πάρει πολύ καιρό και πολύ κόπο ώστε να βελτιωθούν ξανά».

«Καλώ για άλλη μια φορά την Ελλάδα να παραιτηθεί αυτής της απόφασης και να επιστρέψει στην Τουρκία τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς», κατέληξε.

1)Türkiye'nin darbeci 8 askeri iade talebini Yunanistan'ın reddi,haksız ve siyasi bir karardır.Kararı yargının vermesi,gerçeği değiştirmez

2)Yunanistan adli mercilerinin verdiği bu haksız ve yanlış karar, hiçbir hukuki gerekçe ile izah edilemez/düzeltilemez.

3)Yunanistan'ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzun zaman alacak büyük bir zarar vermiştir.

4)Yunanistan'ı bu kararından vazgeçmeye ve darbeci askerleri Türkiye'ye iade etmeye bir kez daha davet ediyorum.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ