Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ -Mετά το κρυολόγημα και τις φήμες ότι πέθανε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ -Mετά το κρυολόγημα και τις φήμες ότι πέθανε [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/HANNAH MCKAY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές του έτους οι φήμες πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πεθάνει οργίασαν, καθώς η βασίλισσα δεν έδινε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις.

Μάταια το Μπάκιγχαμ ανακοίνωνε πως η βασίλισσα απλώς ταλαιπωρείται από βαριά γρίπη. Αρκετά βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, έσπευσαν να δημοσιεύσουν άρθρα με το τι θα συμβεί εάν πεθάνει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όμως, έγινε καλά, και την Παρασκευή επισκέφτηκε μια έκθεση με θέμα τα νησιά Φίτζι στο Νόργουιτς (ανατολική Αγγλία), στην πρώτη δημόσια υποχρέωσή της.

Φορώντας ένα μακρύ φούξια παλτό με μαύρα κουμπιά κι ασορτί καπέλο, η 90χρονη μονάρχης θαύμασε περισσότερα από 270 αντικείμενα, έργα τέχνης, χαλιά, κοσμήματα από το αρχιπέλαγος του Ειρηνικού.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ηλικίας 95 ετών, δεν τη συνόδευσε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ -Mετά το κρυολόγημα και τις φήμες ότι πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ -Mετά το κρυολόγημα και τις φήμες ότι πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ -Mετά το κρυολόγημα και τις φήμες ότι πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/HANNAH MCKAY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλισσα Ελισάβετ κρυολόγημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ