Σε Λάρισα ή ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ - iefimerida.gr

Σε Λάρισα ή ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε σήμερα βγήκε η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, με το κλειστό της Λάρισας και αυτό του ΟΑΚΑ να είναι τα επικρατέστερα.

Για τη Δευτέρα μεταφέρεται η απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα, όπου θα ανακοινωθεί τελικά που θα διεξαχθεί ο τελικός της 19ης Φεβρουαρίου.

Φαβορί στην επιλογή εμφανίζεται η Λάρισα με το κλειστό της Νεάπολης το οποίο χωρά 4.000 θεατές ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα η αστυνομία. Αν αυτό δεν συμβεί τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής λειτουργίας Γιώργος Μοιρέας, ενώ ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τους Μάνο Λάσκαρη (εντεταλμένος σύμβουλος ΚΑΕ, αδερφός του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη), Δημήτρη Παπακυριάκη (αντιπρόεδρος) και Γιώργο Σφυρή (νομικός εκπρόσωπος και συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη).

Η ανακοίνωση

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ