Φωνές εργαζομένων προς Καλογρίτσα: Δώσε μας τα δεδουλευμένα, δώσε μας και τα «μαύρα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Φωνές εργαζομένων προς Καλογρίτσα: Δώσε μας τα δεδουλευμένα, δώσε μας και τα «μαύρα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό ένταση, για την κατάσταση που επικρατεί στον «Τοξότη» του Καλογρίτσα με τους απλήρωτους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η Γενική Συνέλευση του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον κ. Καλογρίτσα, αφού στον «Τοξότη» εκατοντάδες εργαζόμενοι από διάφορες περιοχές της χώρας παραμένουν απλήρωτοι.

Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες, δεν έχει καταβληθεί ούτε μέρος του δώρου Χριστουγέννων, κάτι το οποίο είναι ποινικό αδίκημα.

Οπως γράφει και το protothema.gr τα παραπάνω ανάγκασαν το προεδρείο του Σωματείου να ξεκινήσει την Γενική Συνέλευση με πρώτο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην «ΤΟΞΟΤΗΣ». Στη συνέλευση ακούστηκε από μέλος του Σωματείου ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, νόμιμα και... «μαύρα», ειδάλλως, ξεκινούν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στο πρώτο βίντεο, μέλος του προεδρείου του Σωματείου Κλαδικής Ενέργειας, έχοντας ακούσει τις απόψεις των εργαζόμενων για την κατάσταση στην ΤΟΞΟΤΗΣ, αναφέρεται στο πρόσωπο του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Αθανάσιο Αναστασίου και σε μια πρόταση που έχει καταθέσει ο τελευταίος για εξεύρεση λύσης αλλά φαίνεται να μην βρίσκει σύμφωνους τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι ζητάνε «εδώ και τώρα» την κατάθεση νέας βελτιωμένης πρότασης εκ μέρους της διοίκησης της, ενώ γίνεται λόγος και στα βήματα που θα ακολουθήσουν για την διεκδίκηση των χρωστούμενων.

«Αύριο τηλέφωνο στον Αναστασίου, να του πούμε ότι, πρώτον, την Τρίτη 5 ώρα το απόγευμα θα μας έχει μια καλύτερη πρόταση, διότι αυτή δεν μας κάνει»«Άμεσα να μπούνε τα μαύρα. Δεύτερον, το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν προγραμματισμένες δουλειές», αναφέρει το μέλος του προεδρείου του Σωματείου.

Στο δεύτερο βίντεο, το ίδιο μέλος του προεδρείου του Σωματείου των εργαζομένων αναφέρεται ξανά στον κ. Αναστασίου και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, λέει: «Να πάρουμε τηλέφωνο τον Αναστασίου αύριο και να του πούμε: Αυτό που μας προτείνεις δεν το δέχεται ο κόσμος. Βρες άμεση λύση, θα συναντηθούμε Τρίτη , Πέμπτη στο εργοτάξιο να βρεθεί λύση. Εμείς θα είμαστε Τρίτη και Πέμπτη στο εργοτάξιο και αν η λύση δεν μας κάνει προχωράμε σε κινητοποίηση».

Άραγε σε ποια «μαύρα» αναφέρονται οι εργαζόμενοι στην εταιρία του κ. Καλογρίτσα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Καλογρίτσας Τοξότης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ