Σπάει κάθε ρεκόρ ο Ολυμπιακός – Με 16 εκατ. ευρώ ο Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας

Το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός από την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Παίκτης της Κρίσταλ Πάλας θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας του Σαμ Αλαρντάις για την απόκτηση του Σέρβου άσου, έναντι του ποσού των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ στα ταμεία της ελληνικής ομάδας θα μπουν ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εξίσου σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως πέτυχε να βάλει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20% στην συμφωνία του με την αγγλική ομάδα, ποντάροντας στην ανοδική πορεία του Μιλιβόγεβιτς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 25χρονος μέσος θα λαμβάνει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, βλέποντας τις προσωπικές του αποδοχές να εκτοξεύονται μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, από την ημέρα που άφησε τις Βρυξέλλες και την Άντερλεχτ για να μετακομίσει στον Πειραιά.

Η μεταγραφή δεν αποκλείεται μάλιστα να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα, με τον Μιλιβόγεβιτς να πετά για το Λονδίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ