Μεγάλος Ρότζερ Φέντερερ - Στον τελικό του Australian Open μετά από ματς-θρίλερ - iefimerida.gr

Μεγάλος Ρότζερ Φέντερερ - Στον τελικό του Australian Open μετά από ματς-θρίλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «Βασιλιάς» είναι και πάλι εδώ! Ο Ρότζερ Φέντερερ σε ηλικία 35 ετών και από το Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Australian Open, νικώντας 3-2 σετ τον Σταν Βαβρίνκα.

O 35χρονος Ελβετός επικράτησε 3-2 σετ του συμπατριώτη του Σταν Βαβρίνκα, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη με 7-5, 6-3, 1-6, 4-6, 6-3.

Αυτός θα είναι ο 6ος τελικός Australian Open στην καριέρα του Φέντερερ, ο οποίος έχει κατακτήσει 17 Grand Slam στην καριέρα του!

Ο Φέντερερ θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στη Μελβούρνη έπειτα από αυτόν του 2010 και μάλιστα το παιχνίδι του τελικού θα είναι το 100ο του στο Australian Open.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ράφα Ναδάλ ή Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, οι οποίοι κοντράρονται στον 2ο ημιτελικό.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Φέντερερ πήρε κεφάλι 2-0 στα σετ όμως ο Βαβρίνκα με μια μοναδική αντεπίθεση εκμεταλλευόμενος και την κούραση του Φέντερερ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 5ο σετ, οι δύο τενίστες κυλούσαν στην ισορροπία μέχρι που ο Φέντερερ κατάφερε να κάνει break και στο 4-2 όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ