Θεσσαλονίκη: 29χρονος «πείραζε» μετρητές για να πληρώνει λιγότερο ρεύμα - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: 29χρονος «πείραζε» μετρητές για να πληρώνει λιγότερο ρεύμα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκης ο οποίος συστηματικά «πείραζε» τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να παραποιεί τα στοιχεία των μονάδων μέτρησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα που περιείχε πλήθος εργαλείων, τα οποία χρησιμοποιούσε για να παραβιάσει μολυβοσφραγίδες του ΔΕΔΔΗΕ, σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας.

Επειτα από έρευνα των αρχών προέκυψαν τρεις περιπτώσεις, στις περιοχές Ευόσμου, Πολίχνης και στο κέντρο πόλης, όπου ο δράστης παρείχε συνδρομή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων προέβη στην αποσφράγιση των μολυβοσφραγίδων από τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ και σκολούθως στην παραποίηση και μείωση των μονάδων μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη συνέχεια μεριμνούσε για την επανασφράγιση των μετρητών με σύρμα και μολυβοσφραγίδες, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτή η παραβίαση από τους αρμόδιους υπαλλήλους που πραγματοποιούσαν έλεγχο στους μετρητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοπή μετρητές ρεύμα Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ