Τραμπ: H Τσέλσι Μάνινγκ δεν έπρεπε ποτέ να βγει από τη φυλακή - iefimerida.gr

Τραμπ: H Τσέλσι Μάνινγκ δεν έπρεπε ποτέ να βγει από τη φυλακή

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα οργισμένο tweet με αποδέκτρια την Τσέλσι Μάνινγκ, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1) ο Ντόναλντ Τραμπ.

“Η αχάριστη προδότρια Τσέλσι Μάνινγκ, η οποία δεν έπρεπε ποτέ να βγει από τη φυλακή, αποκαλεί τώρα τον Πρόεδρο Ομπάμα αδύναμο ηγέτη, φρικτό”, έγραψε ο νέος πλανητάρχης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ungrateful TRAITOR Chelsea Manning, who should never have been released from prison, is now calling President Obama a weak leader. Terrible!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπάμα μείωσε την ποινή της Τσέλσι Μάνινγκ, που είχε διοχετεύσει στον ιστότοπο WikiLeaks εκατοντάδες χιλιάδες διαβαθμισμένα διπλωματικά και στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση δεν φαίνεται να την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η διεμφυλική, που στο παρελθόν ήταν γνωστή ως στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ, αποκάλεσε τον Ομπάμα “αδύναμο ηγέτη” σε άρθρο της για τον Guardian, κίνηση η οποία εξόργισε τον Τραμπ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ