Φεύγει ο Μιλιβόγεβιτς – Σχεδόν 15 εκατ. ευρώ βάζει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Φεύγει ο Μιλιβόγεβιτς – Σχεδόν 15 εκατ. ευρώ βάζει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Κρίσταλ Πάλας για την πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων αναμένεται εντός των επόμενων 2-3 ημερών να μετακινηθεί στην ομάδα του Λονδίνου έναντι περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια αλλά και της εθνικής ομάδας της Σερβίας, δεν αποτέλεσε στόχο μόνο της Πάλας αλλά και της Χαλ. Ωστόσο ο Σαμ Αλαρντάις φαίνεται πως πίεσε περισσότερο για την απόκτησή του, με τον μέσο των ερυθρόλευκων να καταλήγει στην Πάλας.

O Μιλιβόγεβιτς είχε αποκτηθεί δανεικός από την Άντερλεχτ το 2014, με τον Ολυμπιακό να ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του παίκτη το 2015 και να τον κάνει δικό του έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά σε ένα ακόμη εξαιρετικό deal.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ