Οικογενειακή υπόθεση – Οι αδερφές Ουίλιαμς στον τελικό του Australian Open - iefimerida.gr

Οικογενειακή υπόθεση – Οι αδερφές Ουίλιαμς στον τελικό του Australian Open

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του Australian Open προκρίθηκαν οι αδερφές Ουίλιαμς και το πρώτο Grand Slam του 2017 θα είναι οικογενειακή υπόθεση.

Η Βένους Ουίλιαμς επικράτησε 2-1 της Κόκο Βάντεγουεϊ και θα αντιμετωπίσει την αδερφή της, Σερένα στην 28η μεταξύ τους μονομαχία.

Η Βένους, έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία τενίστρια που παίρνει την πρόκριση σε τελικό Grand Slam, με το 2-1 επί της Βάντεγουεϊ, έχοντας χάσει μάλιστα το πρώτο σετ με 7-6.

Στον τελικό βρισκόταν ήδη, η Σερένα Ουίλιαμς, η οποία χρειάστηκε μόλις 50 λεπτά για να αποκλείσει την Μιργιάνα Λούτσιτς με 2-0 σετ και έτσι θα βρεθεί για 8η φορά σε τελικού του Australian Open.

Αυτή πάντως θα είναι η 28η μονομαχία τους με την Σερένα να μετράει 16 νίκες. Σε επίπεδο τουρνουά Grand Slam έχουν αναμετρηθεί 14 φορές ενώ σε τελικούς η Σερένα μετράει 6 κατακτήσεις έναντι μόλις δύο της αδερφής της.

Η τελευταία τους μάχη πάντως σε τελικό Grand Slam ήταν το 2009 στο Wimbledon, όπου νικήτρια είχε αναδειχθεί η Σερένα, η οποία έχει τώρα μια μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ με 22 κατακτήσεις Grand Slam και να βρεθεί μόλις ένα πίσω από την Μάργκαρετ Κορτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ