4 νεκροί κατά τη διάρκεια καθιστικής διαμαρτυρίας στη Συρία - iefimerida.gr

4 νεκροί κατά τη διάρκεια καθιστικής διαμαρτυρίας στη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από πυροβολισμούς που δέχθηκαν κατά τη διάλυση πριν από την αυγή από τις συριακές δυνάμεις ασφαλείας καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιείτο κατά του συριακού καθεστώτος στην πόλη Χομς, στην κεντρική Συρία, δήλωσε υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

"Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάλυση από τις δυνάμεις της τάξης της καθιστικής διαμαρτυρίας στη Χομς", σημείωσε ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι έκαναν λόγο για "πυκνά πυρά", επιβεβαίωσαν ότι οι δυνάμεις της τάξης διέλυσαν με τη βία την καθιστική διαμαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων, η οποία πραγματοποιείτο στην Χομς με αίτημα την αποχώρηση του συριακού καθεστώτος.

Η καθιστική διαμαρτυρία που ξεκίνησε χθες το βράδυ "διαλύθηκε με τη βία. Υπήρξαν πυκνά πυρά", σημείωσε υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Δαμασκό.

Χθες ένας υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κήρυξε την έναρξη της καθιστικής διαμαρτυρίας στη Χομς, η οποία θα συνεχιζόταν ως την πτώση του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ