Πέθανε ο... ναυαγός που έζησε για 40 ολόκληρα χρόνια απομονωμένος σε νησάκι της Κρήτης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε ο... ναυαγός που έζησε για 40 ολόκληρα χρόνια απομονωμένος σε νησάκι της Κρήτης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί τέσσερις δεκαετίες έζησε μόνος του σε ένα νησάκι νότια της Κρήτης, στη Χρυσή (ή Γαϊδουρονήσι).

Ο λόγος για τον κύριο Νίκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή δύο μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ που περιέγραφε τη ζωή του.

«Μετά από 2 χρόνια, η πρώτη μας ταινία που μας έμαθε πάρα πολλά, μας πρόσφερε έντονες, χαρούμενες αλλά και συγκινητικές στιγμές είναι διαθέσιμη για προβολή. Αφιερωμένη στον Νίκο, τους φίλους του και την οικογένειά του», ανέφεραν οι δημιουργοί του «Little Island».

Πέθανε ο... ναυαγός που έζησε για 40 ολόκληρα χρόνια απομονωμένος σε νησάκι της Κρήτης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ενός ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τον άνθρωπο που παράτησε τα πάντα για να επιστρέψει εκεί, στην αγκαλιά της φύσης. Μέσα από τα χρόνια έγινε ένα με το περιβάλλον και κατάφερε να επιβιώσει παρά τις πολλές δυσκολίες. Το δασαρχείο τον κυνηγούσε ζητώντας του να φύγει, αλλά εκείνος επέμενε ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το νησάκι. Αυτό ήταν το πεπρωμένο του! Κι έτσι έγινε! Δυο μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Νίκος έφυγε από τη ζωή στον τόπο του.

Πέθανε ο... ναυαγός που έζησε για 40 ολόκληρα χρόνια απομονωμένος σε νησάκι της Κρήτης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως αναφέρει το candianews.gr, δημιουργοί του ντοκιμαντέρ είναι ο Άγγελος Ψωμόπουλος και ο Λουκιανός Αρναουτάκης, από τον Άγιο Νικόλαο, και ο Άλεξ Βηλαράς, από την Αθήνα, ενώ στην ομάδα συμμετείχαν ακόμα, οι Μενέλαος Δερμιτζάκης, Βαγγέκης Φανουράκης, Χρίστος Καναβάκης, Μάριος Παύλου, Μάνος Σμυρλής.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ