Ο Κονέ στη Γρανάδα - iefimerida.gr

Ο Κονέ στη Γρανάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Κονέ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γρανάδα και δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Primera Division (είναι προτελευταία).

Η Γρανάδα έχει καλούς παίκτες και θέλω να βοηθήσω να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει ένα σερί ηττών και το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή. Δεν σκέφτηκα τη βαθμολογική θέση της ομάδας ερχόμενος εδώ. Γνωρίζω πως η Γρανάδα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με επαγγελματίες στο δυναμικό της, ενώ το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ όμορφο. Είναι διαφορετικό, πιο ανοιχτό και επιθετικό από την Ιταλία», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση; «Τον Οκτώβριο έπαθα εξάρθρωση στον ώμο και έμεινα για δύο μήνες εκτός. Δεν πιστεύω πως αυτό θα με επηρεάσει και ελπίζω να δείξω την αξία μου, όπως και στην Ιταλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κονέ Γρανάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ