Ολυμπιακός: Με Ανσαριφάρντ και Τσόρι στο Χαριλάου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Με Ανσαριφάρντ και Τσόρι στο Χαριλάου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φορτούνης, Ιντέγε και Μάριν, που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Λεάλι που προπονείται συντηρητικά καθώς προέρχεται από ανάλογη ασθένεια. Στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο δεν είναι οι Μποτία και Μάρτινς, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ντα Κόστα και Ρομαό που είναι στο Κόπα Άφρικα.

Για πρώτη φορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ επανήλθε και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Η έκπληξη στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή είναι ο 19χρονος αμυντικός Άρντιτ Τόλι, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τσόρι, Βιάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ