Η σύμβουλος του Τραμπ έριξε γροθιές σε καβγά στον επίσημο χορό ορκωμοσίας

Ουδείς άλλος απ’ το επιτελείο του νέου προέδρου των ΗΠΑ γνωρίζει τόσο καλά να διαστρεβλώνει γεγονότα και χαμογελώντας επιθετικά να περνά στην αντεπίθεση όταν νιώθει στριμωγμένος απ’ τους πολιτικούς του αντιπάλους ή τους δημοσιογράφους όσο η Κελιάν Κόνγουεϊ.

Μέχρι τώρα η σύμβουλος του Τραμπ έδειχνε απλώς τα δόντια της. Τώρα όμως έδειξε και τις γροθιές της.

Σύμφωνα με τη New York Post η 50χρονη έμπλεξε σ’ έναν καβγά το περασμένο Σάββατο, στον επίσημο χορό λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δύο άνδρες του περιβάλλοντός της Κόνγουεϊ, όπως τους φάνηκε, ήρθαν στα χέρια. Τότε ήταν που παρενέβη η δυναμική σύμβουλος του Τραμπ και έριξε μερικές γροθιές στον έναν εκ των δύο.

Άτομο που παραβρέθηκε στο συμβάν είπε στη “New York Daily News” ότι οι δύο άνδρες δεν ήταν διατεθειμένοι να σταματήσουν τον καβγά κι η Κόνγουεϊ θέλησε να τους σταματήσει. Ο οικονομικός συντάκτης του φιλορεπουμπλικανικού “Fox News”, Τσαρλς Γκασπαρίνο, περιέγραψε το περιστατικό στο λογαριασμό του στο Facebook.

Στην αρχή λέει ότι μια ομάδα «αναρχικών» πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τον ίδιο κι έναν φίλο έξω απ’ το κτίριο και μετά συνέβη «κάτι ακόμη πιο τρελό»: «Μέσα στο χορό βλέπουμε δύο τύπους με σμόκιν να καβγαδίζουν. Και τότε έρχεται ξαφνικά απ’ το πουθενά η σύμβουλος του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, κι αρχίζει να ρίχνει μερικές γροθιές στον έναν απ’ τους δύο τύπους. Το όλο σκηνικό κράτησε κάνα-δυο λεπτά, κανένας δεν τραυματίστηκε, εκτός ίσως απ’ τον τύπο που τον χτύπησε. Τώρα ξέρω γιατί την προσέλαβε ο Τραμπ», έγραψε ο Γκασπαρίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ