Αυστραλός ηθοποιός σκοτώθηκε σε γυρίσματα βίντεο κλιπ -Σε σκηνή με ανταλλαγή πυροβολισμών - iefimerida.gr

Αυστραλός ηθοποιός σκοτώθηκε σε γυρίσματα βίντεο κλιπ -Σε σκηνή με ανταλλαγή πυροβολισμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Αυστραλός ηθοποιός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, ενώ γύριζε μία σκηνή με ανταλλαγή πυροβολισμών, για ένα βίντεο κλιπ.

Νεκρός είναι ο 28χρονος Γιόχαν Οφνερ, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος και εξέπνευσε στο σημείο, σύμφωνα με το Seven News.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων χρησιμοποιήθηκαν αρκετά όπλα. Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε πώς προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του», είπε ο αστυνομικός Τομ Αρμιτ, προσθέτοντας ότι γίνεται έρευνα για εγκληματική ενέργεια.

Ο Οφνερ, που εργαζόταν ως κασκαντέρ, μετείχε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το χιπ χοπ συγκρότημα του Σίδνεϊ Bliss n Eso. «Είμαστε εξαιρετικά ταραγμένοι από το συμβάν. Προσευχόμαστε για την οικογένεια του θύματος, τους φίλους του, αλλά και όσους εργάζονταν για το βίντεο κλιπ σήμερα», ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Ο 28χρονος, σύμφωνα με το Sky News, εργαζόταν εδώ και χρόνια ως κασκαντέρ, ενώ επρόκειτο να μετάσχει αργότερα φέτος σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, το «Australian Ninja Warrior».

Φωτογραφία: Seven News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ