Ο Πρίντεζης αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο μέσω από το αυτοκίνητο - «Γιαννάρα μας δουλεύεις;» [βίντεo]

Οι Έλληνες διεθνείς κλήθηκαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την τεράστια επιτυχία του να κερδίσει μια θέση βασικού στο All Star Game στις 19 Φεβρουαρίου και ο Γιώργος Πρίντεζης το έκανε με έναν μοναδικό τρόπο.

Μέσω της ιστοσελίδας Eurohoops.net, ο άσος του Ολυμπιακού τράβηξε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του, στέλνοντας τις δικές του ευχές στον Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα τον αποθέωσε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Γιαννάρα, τι έχεις φτιάξει εκεί στο Αμέρικα ρε αγόρι μου! Μας δουλεύεις; Πλάκα μας κάνεις; Τι γίνεται εκεί! Σου εύχομαι φίλε μου μέσα από την καρδιά μου μόνο τα καλύτερα να έχεις! Να είσαι πάντα ένας All Star παίκτης εντός και εκτός γηπέδου, να παραμείνεις μάλλον έτσι, γιατί ήδη είσαι!

Να έχεις πάντα την υγειά σου, να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι, που κάθε μέρα γίνεσαι όλο και καλύτερος. Να σε χαιρόμαστε εμείς εδώ, να σε χαίρονται και όσοι σε αγαπάνε! Να΄σαι καλά. Καλή συνέχεια σου εύχομαι, την υγειά σου να έχεις πάντα. Καλή επιτυχία στο All Star και καλή συνέχεια στην ομάδα σου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πρίντεζη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ