Μαντάς: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους 153 -Μαζί ψηφίσαμε ένα ολόκληρο μνημόνιο - iefimerida.gr

Μαντάς: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους 153 -Μαζί ψηφίσαμε ένα ολόκληρο μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ξορκίσει το ενδεχόμενο αναταράξεων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ενόψει της νομοθέτησης του «κόφτη», αν και εφόσον η πρόταση γίνει αποδεκτή από τους δανειστές επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Μιλώντας στον real fm και ερωτηθείς αν υπάρχει ζήτημα με τους 153 απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και έχει φανεί και σε πιο δύσκολα πράγματα. Ψηφίσαμε ένα ολόκληρο μνημόνιο, επώδυνο, δεν υπάρχει εκεί το ζήτημα», είπε για να τονίσει πως «σταθερή μου πεποίθηση είναι ότι μπορούμε να πάμε ως το 2019 αν δε γίνουν ακραία πράγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ανέφερε μάλιστα ότι οι εκλογές δεν είναι λύση και πως προεκλογικές συζητήσεις θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Τέλος, σημείωσε για τη δεύτερη αξιολόγηση πως «γίνονται έντονες διεργασίες με την Κομισιόν, με την ΕΚΤ, υπάρχει μία έντονη κινητικότητα που συγκλίνει στο να βρεθεί ένας τρόπος απεμπλοκής από παράλογες απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ