Συνάντηση Καμμένου με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνάντηση Καμμένου με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, συνομίλησε ο Πάνος Καμμένος, το βράδυ του Σαββάτου, στην Ουάσινγκτον.

Η συνομιλία έγινε στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε ο Ρέινς Πρίμπους, σε ξενοδοχείο απέναντι από τον Λευκό Οίκο. Κατά τη διάρκειά της, σύμφωνα με το mignatiou.com, ο υπουργός Αμυνας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον δεύτερο πιο ισχυρό άνδρα του Λευκού Οίκου για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.

Αναφορά έγινε στην οικονομική κρίση και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος, στην κατάσταση στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή.

Στη δεξίωση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου έδωσαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κορυφαίοι παράγοντες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης.

Συνάντηση Καμμένου με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Πάνος Καμμένος με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Συνάντηση Καμμένου με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Πάνος Καμμένος με τον επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη

Φωτογραφίες: mignatiou

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ