Χουντίνι στο Μπρόντγουεϊ ο Χιου Τζάκμαν - iefimerida.gr

Χουντίνι στο Μπρόντγουεϊ ο Χιου Τζάκμαν

Χιου Τζακμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέο μιούζικαλ που θα ανέβει του χρόνου στο Μπρόντγουεϊ και θα έχει ως θέμα την ζωή του διάσημου μάγου Χουντίνι, χαρακτηρίζοντας το ρόλο το αποκορύφωμα του έργου του μέχρι σήμερα.

«Με μάγευε η ζωή του Χάρι Χουντίνι από τότε που ήμουν νέος και με πολλούς τρόπους προετοιμαζόμουν για αυτό τον ρόλο όλη τη ζωή μου», δήλωσε ο 43χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας X-Men, ο οποίος χαρακτηρίστηκε Ο Πιο Σέξι Άνδρας από το περιοδικό People το 2008.

Ο Τζάκμαν, ο οποίος έχει βραβευτεί με Τόνι για τον ρόλο του στο μιούζικαλ «Ο Μάγος του Οζ», ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή με τον Χουντίνι, ο οποίος έχει τη στήριξη μιας από τις καλύτερες δημιουργικές ομάδες του χώρου.

Ο Άαρον Σόρκιν, σεναριογράφος της σειράς West Wing και της ταινίας The Social Network, γράφει το σενάριο, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ και Γκράμι Στίβεν Σβαρτς θα υπογράφει την μουσική και ο βραβευμένος με Τόνι Τζακ Ο'Μπράϊεν τη σκηνοθεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ