Μπάσκετ: Στις 15 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου - iefimerida.gr

Μπάσκετ: Στις 15 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικά στις 15 Μαϊου (19:00), παρουσία 1.800 φιλάθλων (900 για κάθε ομάδα, που θα πάρει επίσης από 50 προσκλήσεις), στο κλειστό του Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι που θα κρίνει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Β΄ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος, όπως και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (σ.σ. Στεφάνου, Γεωργαντής), του Ολυμπιακού (σ.σ. Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος) και της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο.

Όπως αποφασίστηκε, οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΝΑ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ