Συγκλονιστικό βίντεο: Οι διασώστες σκάβουν με γυμνά χέρια και φτυάρια στα ερείπια του ξενοδοχείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι διασώστες σκάβουν με γυμνά χέρια και φτυάρια στα ερείπια του ξενοδοχείου [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η ιταλική εφημερίδα Repubblica καταγράφονται οι αγωνιώδες προσπάθειες των διασωστών να ανοίξουν δρόμο μέσα από ένα τείχος χιονιού για ναμπουν στο ξενοδοχείο.

Εξοπλισμένοι με φτιάρια, αλλά και με γυμνά χέρια, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της πυροσβεστικής σκάβουν πυρετωδώς γνωρίζοντας ότι δίνουν μια απεγνωσμένη μάχη με το χρόνο.

Το θερμόμετρο δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω απ' το μηδέν, ενώ είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται σ' ένα ασταθές περιβάλλον, υπό τον διαρκή κίνδυνο μιας νέας κατολίσθησης. Το βίντεο τράβηξε ο πυραγός Λορέντσο Γκαλιάρντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ