Ο Πάνος Καμμένος διαβάζει τα «Νέα» καθ' οδόν προς ΗΠΑ, με τον Νίκο Παππά [εικόνες]

Δύο Ελληνες υπουργοί θα παρευρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ


Από την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή της ορκωμοσίας θα παραστούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης για το ζήτημα του χρέους και την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, όπως αναφέρει ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Οι δύο υπουργοί αναμένεται ότι θα έχουν σειρά επαφών με αντικείμενο τα συγκεκριμένα θέματα. Την Πέμπτη το απόγευμα παρευρέθηκαν στο δείπνο που παραθέτει το γραφείο του γνωστού ελληνοαμερικανού λομπίστα Αντυ Μανάτου προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου. Στο εν λόγω δείπνο βρέθηκε επίσης ο Ράινς Πρίμπους (αρχηγός του προσωπικού του Λευκού Οίκου) και ο Τζορτζ Τζιτζίκος (υπεύθυνος των δημοσίων εμφανίσεων του προέδρου) με την ιδιότητα που έχουν ως μέλη του Τάγματος των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση εκτιμάται ότι θα δώσει μια πρώτη ευκαιρία στον κ. Καμμένο και τον κ. Παππά για να γνωριστούν με τους ομογενείς που θα στελεχώσουν το επιτελείο του Τραμπ και να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης.

Φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter ο υπουργός Αμυνας με τον Επιτελάρχη του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, Reince Priebus.

Και από την εκδήλωση της Επιτροπής Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας για τους Ελληνοαμερικανούς εκλεγέντες στο Κογκρέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Τα Νέα ορκωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ