Με προβλήματα ενόψει Ξάνθης ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή Σισέ για το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Με προβλήματα ενόψει Ξάνθης ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή Σισέ για το καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον Ολυμπιακό, ο οποίος προετοιμάζεται με σημαντικά προβλήματα για το «ντέρμπι» κορυφής με την Ξάνθη.

Ο Πάουλο Μπέντο είδε την ομάδα του για 2η συνεχόμενη αγωνιστική να μένει στην ισοπαλία αφού μετά την αναμέτρηση στα Χανιά με τον Πλατανιά, κόλλησε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και αναζητεί τώρα την επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι στην Ξάνθη.

Ωστόσο τα προβλήματα του Πορτογάλου είναι πολλά. Ντα Κόστα και Ρομαό εξακολουθούν να απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα, ο Μποτία και ο Μάρτινς δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους ενώ δεν υπολογίζεται και ο Μανθάτης, ο οποίος χτύπησε στην Τρίπολη.

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τη συμμετοχή στην αποστολή του Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε αυτήν ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Μεταγραφή καλοκαιριού

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Αζαξιό θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα από το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς επήλθε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος τον Ιούνιο μένει ελεύθερος.

Ο Σενεγαλέζος έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και μια γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής με την Αζαξιό ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ελπίδων της χώρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ξάνθη παπε αμπου σισε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ