Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο ελληνικής καταγωγής 26χρονος οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον πεζών [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο ελληνικής καταγωγής 26χρονος οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον πεζών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που ο οδηγός του κόκκινου σεντάν στη Μελβούρνη οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζοδρόμιο και τους πεζούς να τρέχουν να σωθούν αποτύπωσαν κάμερες ασφαλείας.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον οδηγό, τον ελληνικής καταγωγής Δημήτρη Γκαργκάσουλα, να κάνει «ντόνατς» σε κεντρική διασταύρωση στη Μελβούρνη. Αφού περνούν λίγα λεπτά, ο οδηγός φαίνεται σαν να «καθοδηγείται» από αυτοκίνητα της αυστραλιανής αστυνομίας, που έχουν φτάσει στο σημείο, σε έναν μονόδρομο.

Εκεί φαίνεται πως έγιναν όλα, καθώς αμέσως μετά το βίντεο δείχνει εικόνες από κάμερες ασφαλείας δύο μαγαζιών το αυτοκίνητο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο και τους πεζούς να προσπαθούν να σωθούν από τη μανία του οδηγού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ