Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι - iefimerida.gr

Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύντομα κοντά σας στους κινηματογράφους, οι ηρωίδες της Τζέιν Όστιν, εξπέρ στις πολεμικές τέχνες, θα κυνηγάνε απέθαντους με τα μουσκέτα τους κρυμμένα στα κρινολίνα.

Απ’ τη στιγμή που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας το 2009 και ξεχύθηκε από μέσα το «Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι», αναμενόμενο ήταν ότι το Χόλιγουντ δεν θ’ αργούσε να σκάσει μύτη στα ξαφνικά και ν’ αρπάξει την ευκαιρία να το κάνει ταινία.

Το μυθιστόρημα-παρωδία του Σεθ Γράχαμ-Σμιθ, που βάζει την αγαπημένη ηρωίδα της Τζέιν Όστιν Ελίζαμπεθ Μπένετ να κυνηγάει, στα διαλείμματα της ενασχόλησής της με τον αρχετυπικό «σκοτεινό, σιωπηλό τύπο» κύριο Ντάρσι, τα ζόμπι που περιφέρονται αδέσποτα στη βικτωριανή Αγγλία, θα μεταφερθεί στις οθόνες μας από τον Κρεγκ Γκιλέσπι, σκηνοθέτη του χαμηλότονου και πολύ καλού «Lars and the real girl» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, που είδαμε το 2007.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία θα έχει πολλή δράση, αλλά στον πυρήνα της θα εξακολουθήσει να βρίσκεται η ερωτική ιστορία της Ελίζαμπεθ με τον κύριο Ντάρσι.

Δεν κοιτάει το Χόλυγουντ που δεν έχει καταφέρει να κάνει μια καλή ταινία με το «Περηφάνια και Προκατάληψη» σκέτο (αυτή με την Κίρα Νάιτλι ήταν πολύ μέτρια), τα ζόμπι του λείπανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ