Ο Μάρης διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξή του σε σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ - iefimerida.gr

Ο Μάρης διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξή του σε σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση με την οποία αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ εξέδωσε ο επικεφαλής του ομίλου Media24, Δημήτρης Μάρης.

«Ο Όμιλος μας έχει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξη μας στον ΔΟΛ», υπογραμμίζει ο κ. Μάρης. Ουσιαστικά ο κ.Μάρης ρίχνει πόρτα στον Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος τον είχε χρήσει υποψήφιο επενδυτή για τον ΔΟΛ.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Μουλόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του ΔΟΛ σε συνέντευξή του στην «Αυγή» κατονόμασε υποψήφιους επενδυτές και αναφέρθηκε και στον κ.Μάρη. «Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια», είπε ο κ.Μουλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛ Δημήτρης Μάρης σχέδιο διάσωσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ