Μπαλάφας: Μπούρδες τα μοντέλα Τόμσεν -Τον ενδιαφέρει να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης - iefimerida.gr

Μπαλάφας: Μπούρδες τα μοντέλα Τόμσεν -Τον ενδιαφέρει να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Πολ Τόμσεν για τα όσα είπε σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, σημειώνοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει τον διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ είναι «να πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης».

«Μας έβαλε τα άλλα μοντέλα και αποδείχθηκαν ότι ήταν μπούρδες». Αυτή τόνισε ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στην τηλεόραση του Star και σχολιάζοντας την πρόβλεψη-σοκ του Πολ Τόμσεν σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

«Είναι η 3η ή 4η φορά που λέει ο Τόμσεν πράγματα τα οποία αποδείχθηκαν πολύ γρήγορα ότι ήταν λάθος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπαλάφας. Και σημείωσε:

«Ο Τόμσεν αυτή τη στιγμή θέλει να πει ότι η Ελλάδα δεν πάει καλά, ότι η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να έρθει ο Μητσοτάκης. Αυτό τον ενδιαφέρει σε τελευταία ανάλυση. Και λέει σε 21 χρόνια η ανεργία θα πάει στα προ της κρίσεως. Που το ξέρει; Ποιο μοντέλο; Κάνανε κι άλλα μοντέλα κι όλα αποδείχθηκαν λάθος. Τα τελευταία 2-3 χρόνια διάφοροι πολλαπλασιαστές που μας λέγανε, διάφορα τέτοια, αποδείχθηκαν όλα λάθος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλαφας Τόμσεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ